La XVAC signa un conveni de col·laboració amb ARÇ

1. Febrer 2014

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) ha signat un conveni de col·laboració amb Arç, Serveis Integrals d'Assegurances, especialment per oferir una bona assegurança per als voluntaris a les entitats que desenvolupen programes i activitats de voluntariat ambiental.

Gràcies a aquest acord, totes les organitzacions associades de la XVAC, tant les entitats com les persones que les integren, tenen accés als serveis d'assegurances ètiques d'Arç amb preus i criteris cooperatius.

Entre els programes d'assegurances que tenen a l'abast els membres de la XVAC destaquen:

 

Què és Arç?

A Arç Serveis Integrals d'Assegurances és una de les dues cooperatives d'Arç cooperativa i una corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, l'associacionisme i l’assegurança d’energies renovables.

Es dedica a la gestió d’assegurances d’una manera integral, oferint:

  • Assessorament, estudi i recerca de productes específics d’assegurances.
  • Gestió de la compra d'assegurances amb criteris col·lectius.
Les seves especialitzacions són els següents àmbits:
  • Economia social i solidària: ens adrecem a cooperatives, entitats d’iniciativa social, empreses i ONG, per ocupar-nos de la gestió de les seves assegurances. El coneixement que tenim d’aquests sectors ens permet oferir un servei especialitzat, enfocat a les seves necessitats.
  • Món associatiu: gestionem ofertes d'assegurances per associacions i federacions diverses, amb les quals compartim la vocació de servei social.
  • Energies renovables: s'ocupen les necessitats del sector i estan estretament vinculats a companyies i especialistes d’Europa i els Estats Units.