eco-union

Any de fundació: 2005
Nombre d'associats: 30
Nombre de voluntaris: 40
Àmbit geogràfic: Estatal
Àmbit temàtic: Energies renovables. Ecologia urbana. Canvi climàtic. Desenvolupament sostenible. Mobilitat.
Sant Pere més Alt, 25, baixos
8003 Barcelona
935535840
info@eco-union.org
www.eco-union.org
Descripció

eco-union és una entitat mediambiental sense ànim de lucre que agrupa a professionals de diverses disciplines units per una consciència comuna al servei del medi ambient i del desenvolupament sostenible.

a   visió    d'eco-union recull l'ambició de ser una organització de referència a l'àmbit espanyol i europeu en la transformació de la societat cap a la sostenibilitat ambiental. La seva fi última és garantir el benestar de les generacions actuals i futures a través del desenvolupament sostenible del Planeta.

La missió enfoca el paper d'eco-union en el foment d'una nova cultura ambiental en les persones i organitzacions, a través de la formació, l'assessorament i la sensibilització. Proposa generar agents de canvi entre les empreses, institucions, administracions, líders d'opinió, directius, professionals per a catalizar així el canvi de paradigma.

Els valors d'eco-union es basen a tenir una opinió independent dels interessos econòmics, socials i polítics existents. Es defineix també pel compromís personal amb el medi ambient i la societat dels seus col·laboradors. La innovació i la interdisciplinariedad són valors clau per a oferir solucions creatives i originals. Finalment, la transparència interna i externa, la professionalitat i el treball en xarxa complementen els valors de l'equip d'eco-union.

Voluntariat ambiental

Eco-participa

eco-union treballa en xarxa mitjançant una encertada gestió dels seus voluntaris i col·laboradors externs. Aquesta gestió es porta a terme a través d'un pla de participació de voluntariat denominat Ecoparticipa.

L'objectiu d'aquest Pla és facilitar a tots aquells interessats en eco-union, l'acostament a l'associació i a la seva estructura i fomentar la seva motivació, implicació i compromís en els projectes que es porten a terme.

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { color: rgb(0, 0, 255); }

Tipus de voluntari:

  • Actiu continuo

  • Actiu puntual

  • Actiu virtual

  • Voluntari en pràctiques

  • Donant

Localització

Javascript is required to view this map.