Bicicleta Club de Catalunya - BACC

Any de fundació: 2000
Nombre d'associats: 1394
Nombre de voluntaris: 55
Àmbit geogràfic: Catalunya
Àmbit temàtic: Mobilitat sostenible
Hotel d'Entitats de Gràcia. C/Providència, 42.
8024 Barcelona
933077100
bacc@bacc.cat
www.bacc.cat
Descripció

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) és una entitat sense ànim de lucre formada per persones usuàries de la bicicleta, que representa els interessos dels i de les ciclistes, elabora campanyes de promoció i proposa solucions a les ciutats i pobles que volen introduir la bicicleta a la mobilitat urbana pel transport i el lleure.

Voluntariat ambiental

Voluntariat ambiental Al BACC està implicat en nombroses accions i activitats que requereixen el suport de voluntaris. Aquests són alguns exemples:

- Projecte universitari “Bicicampus” dirigit a totes les universitats de Catalunya. - Projecte "Amb bici a la feina!": participació de 13 entitats mediambientals i l’Ajuntament de Barcelona.
- Setmana de la Bicicleta de Barcelona: Dia Bicia’t per a 2.000 ciclistes.
- Celebració de la "Pedalada contra el canvi climàtic", durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Catalunya: 102 municipis participants al 2010 i 25.000 persones.p { margin-bottom: 0.21cm;

Si voleu ser voluntaris del BACC, envieu un correu electrònic amb les vostres dades a voluntaris@bacc.cat i rebreu les properes convocatòries de voluntariat.

Localització

Javascript is required to view this map.