• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /usr/home/xvac/www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /usr/home/xvac/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /usr/home/xvac/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /usr/home/xvac/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /usr/home/xvac/www/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /usr/home/xvac/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /usr/home/xvac/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /usr/home/xvac/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

En línia amb el que proposa el PNAV, el pla de formació de la XVAC, comporta la detecció de les necessitats formatives dels gestors/es i col·laboradors/res de les entitats que formen part de la XVAC i la cerca de recursos formatius per cobrir-les.Vol incidir en donar visibilitat al voluntariat ambiental en el seu conjunt i prioritzar la figura del voluntari/a amb una formació adequada.

Per poder desenvolupar aquest pla, des de la Xarxa hem creat un campus virtual que facilita la impartició de cursos tant per part de la xarxa, com per la dels seus socis. Aquest pla de formació esta orientat en dos àmbits, la formació per les entitats, per tal de facilitar la tasca d'aquestes i la formació dels pròpis voluntaris.

Curs introductori per a la divulgació del voluntariat ambiental a Catalunya i que inclou els continguts i elsconeixements bàsics de la capacitació de les persones voluntàries per a la seva integració en programes devoluntariat a favor del medi ambient.